On nappaillut itselleni muutaman hetken omaa aikaa ja kiertänyt kameran kanssa siellä sun täällä. Eilen olin siellä koskella ja tänään hurautin metsälampea katsastamaan. Kuvat nähtävillä täällä . Kiertotietä ajoin kotiin. Välillä pysähdellen ja napsien kuvia.

Kotosalla laitoin kuvat koneelle ja sitten pitikin jo lähteä viemään Mököä seiskojen iltaan. Juu, ei saanut viedä koulun eteen vaan kaupan pihaan piti jättää.

Sitten ilmoitin pojille, että lähden vielä kuvaamaan auringonlaskun levähdysalueelle järven rantaan. Siellä kuvasin auringon painumisen mailleen ja vettä. Vesi on sammumaton innoituksen kohde. Jaksaisin tuijotella rantaveteen vaikka tuntitolkulla. Olenkohan ollut joskus entisessä elämässäni kala. Viivähdin rannalla tunnin verran. Olisin viihtynyt pimeän tuloon asti, mutta Mökö piti kotiinkin hakea, jotta lähdin sitten takaisin.

Vain murto-osa ottamistani kuvista päätyy kamera-blogiin. Osa jää koneelle, osan poistan koneelta ja aniharva pääsee cd-levylle asti.

Löysin rantavedestä huikean hienon lokinsulan. Otin talteen ja laitan sen leikekirjaani. Ja sitä varten pitää tilata muutama vesiaihenen kuva. (En voi tulostaa, kun tulee vaan mustavalkoa...)

Muistaessani näytän kehykset jotka ostin taannoin. Ne on tarkoitus tuunata ihan uuteen uskoon. Samallaisia ostin aijemmin jo kahdet ja ne on jo valmiit. Tein niistä vauvakuvakehykset kaksosille. Nyt olisi tarkoitus tehdä seuraava Napulle.