Joka paikassa kaupungissa oli aivan törkeesti ihmisiä. Aloitimme isännyksen kanssa kierroksen työvaateliikkeistä. Niitähän ei valinnan vaikeudeksi asti kaupungissa ole. Etsimme mulle ja hälle talvihaalaria ja kenkiä. Sellaista haalaria, jonka alle ei suunnilleen tarvitse pukea toista talvivaatekertaa alle. Isännälle löytyi heti eka putiikista sopiva. Mutta koska hätiköiden ei hyvää tule, päätimme kiertää kaikki mahdolliset putiikit läpi. Huh, huh... jos olisin etukäteen tiennyt olisin väliin jättänyt.

Ajoimme seuraavaksi keskustaan ja hyppäsin kyydistä kauppakeskuksen kohdalla. Isäntä jäi etsimään mersulle parkkipaikkaa. Kauppakeskuksen alla oleva parkkihalli oli täynnä.

Suuntasin ensiksi henkkamaukkaan. Tarkoituksena oli ostaa kaksosille sukkahousuja. Saan heittää ainakin viidet sukkahousut roskiin --> kaikista polvet kuluneet hitusiksi ja reijille. Ei kannata parsia. Ostin sitten henkasta neljät  ja Lindex:stä kolmet. On taas hetkeksi. Saivat kyllä joululahjaksi, mutta ne ovat vielä himpun isoja. Säästetään niitä siiheksi, että ovat sopivat.  Kyllä kuluvat sitten nekin aikanaan puhki.

Sitten kävin kirjakaupasta ostamassa kalenteriini uudet sisukset.

Välillä kävimme tankkaamassa kupumme, koska minulta jäi aamiainen ja lounas väliin...

K-Raudasta ostin *jää*lyhdyt etupihalle. Olen tullut siihen tulokseen, että ei kannata kytätä pakkasia tehdäkseen lyhtyjä. Ostin muoviset. Näitä voi pitää jo syksyn pimeilläkin. Ja oli halvat!

Alunperin tuollaiset oli ystäväni pihalla ja kysyin mistä hän oli ostanut. Mutta sieltä en löytänytkään. Nyt minulla on. Agrilta kävin ostamassa itsellenikin samanlaiset topparatsastushanskat, kuin aijemmin Mökölle. 

Loppujen lopuksi haalari ostettiin isännälle siitä ensimmäisestä liikkeestä. Ja minulle piti tilata, koska kokoja ei tietenkään ollut.

Neljän aikaan pakattiin voikkariin Hatti ja Mökö. Viimemainittua lähdettiin viemään tallille töihin. Matkalla napattiin Mökön ystävä matkaan. Ehdimme käydä tyttöjen viennin jälkeen vielä citymarketissa josta löytyi molemmille samanlaiset ulkoilukengät, plussana pohjassa liukuesteet. Hatille soviteltiin monia erilaisia talvikenkiä, vaan ei mitkään oikeen käyneet.

Illaksi vielä kyläilemään Hatin kummien luokse.

Paluumatkalla haettiin tytöt vielä tallilta.

Huomenna, jos Luoja suo lähden kuvaamaan. Ainakin uusissa kengissä ja liukastelematta. Pitänee lainata ex-haalariani Nallelta. Viimeksi kun kuvasin, olin jäätyä tuulessa sijoilleni...