Aamu alkoi onneksi hiukan tavallista myöhemmin. Unta en meinannut saada yöllä taas millään ja kaksoset riekkuivat tavallista enemmän.  

Vatti heräsi ensin ja ehdimme aamutoimien jälkeen jopa sylitellä kahden kesken ennen Hatin heräämistä.   Kaksoset selvästi nauttivat silloin, kun saavat omia äidin ihan kokonaan itselleen Hatti heräsi ja perään Nappu. Nappu oli taas johonkin aikaan kammennut meidän väliin nukkumaan ja oli herätessään ilman vaippaa!! Onneksi ei ollut vahinkoa tullut ja passitin neitin ihan ensimmäiseksi potulle jonne lorahtikin hehtolitra. 

Ensimmäiset tunnit sai vaihtaa vaippaa kaksin käsin. Molemmat innostuivat tööttäämään housuihinsa useamman satsin, ennenkuin ehtyivät.   

Vatti veti sohvalta kaiken tavaran alas ja köllähti tyynyjen päälle makaamaan. Vetäisipä vielä huovan päälleen..

Liekö tullut hiki ja huopa lensi. Sitten pötkötettiin ja katseltiin lastenohjelmaa:

Vatille koko 80 on hivenen liian löysä, ainakin bodyjen suhteen. Niimpä ovela tenava on keksinyt, että kädet saa pois puvun sisältä:

Siinä äidiltä hiki tirsuaa, kun sadannen kerran laittaa hihaa takaisin käteen...

Nappupa ei meitä kauan viihdyttänyt. Ovesta lennähti mummi ja Koivunlehti-täti. Rupesivat puhumaan ukin luo menosta. Nappuun tuli vauhtia.Potun kautta salamana vaatteet niskaan ja sukellus uuteen haalariin. Eipä tainnut edes vilkuttaa ovesta mennessään.