Hevostelutunti oli. Varjossa mukavat +27 astetta. Ainakaan ei vilu hätistelisi. Paarmat kylläkin. Tunnilla poukkoilivat vaki jengi: Riku-Spirre-Viki-Roy ja Prinssi. Rikulla vaihteeksi. Kaikki hepat olivat kuin nukkuneen rukous, paitsi Riku.  Sitä sai oikein tosissaan pidellä. Paarmat vielä villitsivät herraa lisää.

Ravitehtävässä tultiin puomille rauhallisessa harkkaravissa ja puomien välinen pätkä kaasutettiin ja taas ennen seuraavaa puomia kiinni. Verkkalaukat otettiin ennen kävelypätkää ja molempiin suuntiin.

Sitten käveltiin tovi ja paarmat hyökkivät kimppuun.  Pyysin jo lopulta, eikö saisi ravata. No sai. Sitten vaan ravilla karkuun ahnaita pistäjiä.

Seuraavaksi tultiin keskeltä päädystä sisään ja asetettiin pari kertaa suoristuksineen ensin sisään ja toisella kertaa ulos.Tämäkin tehtävä meni mallilleen. Ja hoputella ei todellakaan RIkua tarvinnut. Tehtävän lisäksi piti pidätellä herran menohaluja.

Laukkatehtävä oli puomeilla. Hissukseen puomin yli ja väli pätkällä pistettiin juoksuksi. Ja toisella puomilla taas kiinni. Toiseen suuntaan meni ihan jees.  Sitten vaihdettin suuntaa ja viimeisellä tehtävällä... Riku kielsi puomin. Sekös meitä huvitti. Otin uusiksi ja yli mentiin. Toisella puomilla meni läskiksi, Riku vaihtoi laukan. Eli otin koko tehtävän uusiksi. Tulin hissukseen puomille ja sitten kaasua. Oli puhe että otan vain hitusen kiinni ennen toista puomia. Otin juu, mutta Riku HYPPÄSI maassa makaavan puomin yli. Olipa se hirmuinen este. Muahhahhaa! Vaikka reaktio oli yllätys, satulassa pysyin kuitenkin kuin liimattu.