Tissikisa on huumorimielessä laitettu kisa. Jos ei kestä meikäläisen huumoria ja itseironiaa, niin ei ole pakko täällä käydä kurkistelemassa.

Kyllähän minä itse tiedän, että nuo kaikki on autokamaa. Mutta RAHA on ainoa motiivi, miksi näitä rumiluksia meidänkin navetassa katsellaan. Ja jalostuksestakin ymmärrän kuulkaa aika paljon. Oletteko arvostelijat ajatelleet, että nuo mahdollisesti olisi siemennetty lihasonnilla???

En voi tuosta vaan laittaa 15-20 lehmää makkara-autoon, ilman että se näkyisi tankissa. Miettikääpä sitä! Lainat, eläminen, laskut, yllättävät menot, eläinlääkäri- ym. navettakulut ym. ym. tuhannet rahareijät on tukittava silkoilla euroilla. Maidosta saatava hinta ei ole, kuten tietänette, mikään kultakaivos.

Kyllä niitä kauniita utareita on meidänkin navetassa vaikka millä mitalla ja uusia on kasvamassa kokoajan. Mistä minkään elukan utareesta etukäteen tietää,millaiseksi sekin joskus rupsahtaa?? Vai osaatteko te ennustaa omistanne? Kuka uskoisi, että Ufollakin oli mitä upein utare nuorempana??  Kyllä meillä pannaan merkille kaikkien utareet, autoon pannaan toivottomat tapaukset vasta, kun ne ovat tyhjiin lypsetty. Tai tulee ongelmia. Muuten tervettä elukkaa en autoon laittaisi. On se rumautareisen eläimenkin elämä arvokas.

(Jos teidän muiden navetoissa on kaikki lehmät upea utareisia, niin onnea teille.Voitte röyhistellä rinnuksianne ja nostella nokkaanne. Mutta en menisi kenellekään nokkaan koputtelemaan.)

On se kumma, ettei edes omaan blogiinsa voi laittaa edes huumorimielessä mitään, ettei joku jo olisi päätään aukomassa... ootte kummallista porukkaa.

Tässä vielä Aromin taideteos:

Valkoinen on rasvaa lypsyn jälkeen..