Kaupungissa vetelehdittiin Mökön kanssa tänään. Ensteks hoidettiin miehen asia. Vein yhden vekottimen paikattavaksi. Näppärästi tämä myyjä siinä nokkani alla purki rikkonaiset osat veks ja kasasi sen uusilla osilla. Ja oli HALAPA! Siis oli ihan pakko kysyä maksaessa, että mitenkä se menikään? 

Sitten keskustaan. Auto parkkiin ja ekaksi piti päästä valokuvausliikkeeseen. Vein muistikortin josta poltettiin dvd:lle kuvat. Totesi vaan että ompa iso tiedosto. Eikä ihme, yli tuhat kuvaa... Näytin sitten lyhyttä putkeani, kun se on kenkunnut. Ja kuten arvasinkin, sehän oli kanttuvei. Tein sitten kauppaa uudesta. Uusi on saatava ennen lomia. Ja sais lopultakin päivitettyä kuvia tuonne lypsykarja-blogiin. Tiistaina menen tekemään kaupat.

Käytiin kahvilassa juomassa ihanat jääkahvit. Sitten viirattiin muiden ostoksien parissa, kun ooteltiin niitä kuva dvd:tä. Mm. anttilassa, josta ostin itselleni kännyyn kuulokkeet. Niitä puhelimen omia mokkuloita ei pidä mikään korvissaan. Siellä sun täällä haahutiiin. Mentiin hakemaan dvd:ta. Hupsista! Myyjä oli unohtanut tilaukseni. Nolona pyysi odottamaan vielä viitisentoista minuuttia. No, tapettiin aikaa kirjakaupassa. Ja siltikin odotettiin vielä liikkeessä. No levyt on saatu eniwei.

Sitten laitakaupungille ruokakauppaan. Lähinnä kissinruokia. Ja kiiruusti kotia, iltatöille.

Ps: Ammun sai muuten eilen tankkiin.