Sitä ennen kuitenkin ihan puisevaa asiaa..

Lomarenkulan kokous oli aamupäivällä, osin sen seurauksena meillä on tästä illasta alkaen muutaman päivän lomittaja.  Kokouksessa oli tapansa mukaan hauskaa ja lopuksi imettiin kahvit ja pullat naamaan. Kokous oli ohi myös ennätysajassa. Sen perään lähdettiin kaupunkiin ajelemaan .

Siispä sairaslomaa pätkähti *****lle muutama päivä. Minä kävin sillävälin Lindexin halvennuksessa ja löysin -70%:lla tissarit ja kalsogit itselleni.

Yhdessä piipahdettiin kirjakauppaan ja sieltä osin Mökölle paperia ja 5 x 12kpl piirustuskyniä. Siinä on siis 12kpl sarjat viidenlaisia piirustus kyniä. Tosi halpa oli.

Käytiin sitten haukkapalalla ja isännys lähti Anttilaan ja minä menin henkkamaukkaan. Aluvaatteita ittelleni katselin, mutta yksi pusero tarttui haaviin.

Ja menin uudelleen kirjakauppaan alakertaan, oli ilmestynyt uusin Merja Jalon ponitallikirja, jonka ostin pois kuljeksimasta.

Kotia kohti siitä sitten piti jo joutua. Elukkalekuri oli tulossa. Kierukanlaitto Tunteelle ensiksi, sitten Valiolta sarvet veks ja lopuksi pikkuvasikoiden nupoutus. Ei Hyväpojan. Sen ilmoitan ihan kohta välitykseen...

Vein Mökön ystinsä kanssa tallille, heillä tallivuoro tavanmukaan. Sieltä ajoin suoraan kylälle ja kauppaan. Ja nyt potuttaa. Sinellin pakettikortti kotona odotti. Pitää heittää toisena päivänä uusi reissu. Pöh!

Eilen illalla otin muutamia kuvia näistä melskaajoista. Nappuhan poseeraa joka kerta viimeisen päälle. Siispä tässä vähän erilainen kuva Napusta tälläkertaa:

Kielikuva:

Hatti kielii:

Vatti osaa vilkuttaa:

Naamakuvat. Melko samannäköiset??

Hepun elämäntehtävä on sepittää kännykkäänsä kokoajan. Tässä palvontakuva:

Jumppapalloni saa aina melkoista kyytiä, kun Nalle pomppii menemään sillä:

Viimeinen kuvan nöpöläisistä: