Nappukainen näki ensikertaa sähkövalon 23.08.2006, joskus aamukolmen jälkeen. Kun olin reilu seitsemän tuntia kärvistellyt tuskissani synnytyshuoneessa. Taisi olla kaksi ponnistusta ja neiti oli maailmassa.

Huikeat mitat, 2500g ja 47cm. Nappu syntyi viisi viikkoa etuajassa.

Lastenteholle päätyi keskoskaappiin:

Happea ei tarvinnut antaa, vaan letkuruokaa kyllä.

Piskuinen neiti kyllä oli. Syliin tuntui vallan häviävän.Kertaakaan emme samalla osastolla olleet, vaan minut kotiutettiin ensin. Kävin monta monituista kertaa viemässä pikkuiselle maitoja, ennenkuin lapseni kotiin sain.

Ensimmäiset kuukaudet Nappu vain söi ja nukkui. Tuntui ettei minulla vauvaa ollutkaan, kun aina nukkui. 50cm vaatteetkin olivat hirmuisen suuria:

ensimmäisiä kylpyjä:

Lokakuussa olivat ristiäiset:

Omassa tuvassa nimi ensikertaa kaikille kuulutettiin. Nappu kastettaessa ähräsi kummisetänsä sylissä ja sitten pieraista päräytti kovaäänisesti ja kaikki räjähtivät pappia myöten nauruun!!

Ensimmäistä kertaa navetassa ja melkoisen nuorena!! Kuva on vanhasta navetasta vielä:

Lehmistä vauvakäärö oli sangen kiinnostava.

Tammikuussa -07. Ensilumi sinä talvena tuli vasta silloin. Olemme tämän kuvanottohetkellä katsomassa kylmäpihatossa olevia hiehoja.

Nappu Nizzassa 04/07 lomailemassa. Nappu oli oikea nähtävyys. Ranskalaiset jumaloivat vaaleatukkaisia sinisilmäisiä lapsia. Minulle sanoi yhdessä kaupassa miesmyyjä englanniksi: "Madam, teillä on todella kaunis lapsi." Siellä minua luultiin ranskattareksi, Nappua ei kertaakaan. Kaikenmaalaiset nuoret ja vanhemmat naiset kävivät lepertelemässä Napun rattaiden edessä.Napulle, ei hänen isälleen.

Toukokuussa -07 omalla pihalla siskon sylissä.