Kuten otsikosta voi päätellä, lantakone on taas näyttänyt itsestään kaikki parhaimmat puolensa. Se pysähtelee mitä mielikuvituksellisempiin paikkoihin lantakäytävällä, sahaa ees taas eikä osaa edes kääntyä enää. Siihen ei tehoa mitkään käskyt ja käsiajot. Perrrrrrrrrrrrrr....  Jos olis sitä pätäkkää, niin olis jo nähty miten korkeelle pellonpajan lantakone lentää kuusikkoa kohti!!

Ananas kunnostautui tänään sadanmetrin aidoissa. Ajoin sen pois ties kuinka monennen kerran asemalta, kun oli tunkemassa ekalle paikalle. Eka paikka ei todellakaan ole sen elukan paikka. Elukka ei osaa seisoa siinä! Ananas pimahti ja alkoi laukata umpiolaa kohti. Kävin myöhemmin ajamassa elikoita asemalle, tunsi Ananas itsensä uhatuksi ja hyppäsi hullunkiilto silmissään portin yli! Tuosta vaan ja ilman vauhtia. Porttihan toki rämähti alas.Nostin portin ja patistin riivatun elikon takaisin lypsypuolelle.

Avulias on näyttänyt todellisen luontonsa, kuten siitä elukasta osasinkin jo odottaa. Sorkka heiluu kuin viikate, niittäen kaiken tielleen osuvan. Takakoipi putkessa kiinni on sitä lypsetty. Tänään kuitenkin tein sille källin. Sidoin lähimmän koiven normisti putkeen ja otin toisen narun jolla sidoin toisenkin takakoiven putkeen.Laiton narun siten, että se seisoi suorassa mutta jalkaa ei saanut potkaistuksi yhtään eteenpäin. Njähhhähhää!! Siinäpä sain kerrankin ihan rauhassa ottaa suihkeet ja lettupannulle näytteet, solutestiä varten. Avuliaalta ja Utralta on lääketesti tekeillä. Venuksesta ei tarvinnut ottaa, oli niin sakeaa maitoa..

Harjakone on ollut jonkin aikaa pois käytöstä, mutta  nyt vika on korjattu ja elikot parkkeeraavat kukin pyörivien harjasten alle kihnuttamaan kuka mitäkin kohtaa. Ametistikin eilen harjasi itsensä kolme kertaa perätysten. Aina kun kone sammui, se käynnisti sen uudelleen ja uudelleen.