Aromin kanssa paloi hihat -kainaloita myöten. Että voi olla ärrrrrrrrrrsyttävä elikko!!  Kun sen jättää viimeiseksi, se änkee ja tunkee itsensä niin eteen, että jalkaa on liki mahdoton saada kiinni. Kojautin sitä sitten kolalla etukoipiin, pakitti paikalleen. Laitoin koiven kiinni ja kone oli melkein jo lypsänyt. Kun elikko rimputti jalkansa irti. Samalla kone lensi metrin ja saamarin luupää tunki itsensä taas eteen. Nielin sappea ja kirosanoja. Lypsin perässä Aarteen, joka varoitettuani etten oli leikinlaskutulella, seisoi kuin tatti kannnonnenässä. Laskin kolme pois ja sopivasti Aromi ensimmäiseksi. Panta kaulaan, naru lenkkiin  ja pihdit nokkaan. Elikosta ei lähtenyt enää kuin kaksi kiloa, mutta mun kanssa ei pelleillä.  

Aamulla oli hauska rivi. Oma syyni, mitäs en katsonut keitä oli tulossa. Ananas, Aromi, 'Elysee ja Aarre. 'Elysee onneksi viimeisellä paikalla ja Ananas ensimmäisellä. Ananas nautti taas turvan koristelusta ja kahdelle valopäälle laitoin koneet takakautta. Sitä varten takakautta, kun potkiivat eteenpäin.

Venlan kanssa piti tapella aamulla, joten illalla se oli kunnolla. Suorastaan nöyrä. Aamulla piti nimittäin suuttua ihan oikeasti.

Tultuani navetasta, ilmoitin jo ovelta, että se joka sanoo edes sanan lehmä, saa selkänsä.

Lähdin viemään Heppua mummin luo kaupunkiin. Ja tulomatkalla poikkesin prismassa.