Parkkipaikalle ajettuani, menin ostamaan pysäköintilipettiä. Masiinassa luki: toimintähäiriö. Käpsin takaisin autolle hakemaan kännyni. Siihen tuli mies aikeissa laittaa rahaa. Huusin nopeasti;" Älä vaan laita sinne rahojasi, se ei toimi!" Soitin vikailmoitukseen ja sieltä tulikin sitten sukkelasti mies korjaamaan. Mies sanoi meille, että saamme sitten pysäköidä loppupäivän ilmaiseksi. Olipa mukavaa! Hymy

Kevään kärsimykset on toivottavasti kärsitty. Hammaslääkäri laittoi hampaan juurikanavaan nastan ja sanoi, että seuraava aika vasta syksylle. Katsellaan ja kuunnellaan hampaan reaktioita. Toivottavasti ei oirehdi. Jäin vielä toviksi juttelemaan lääkärini kanssa ihan muista asioista. Hälle tulikin seuraava potilas etuajassa, joten hipsin tieheni. 

Kävelin sitten ostoskeskukseen, ihan vaan katselemaan ympärilleni. Body Shopista ostin itselleni vaniljatuoksun ja kulmakynän. Pitää lopultakin uskoa, että se entinen on jo pohjamutia myöten käytetty. H&M:ssä kävin ihan pitkästä aikaa. Ostin sieltä kaksosille kolme kesäisempää pukua ja kaksi bodya. Sitten ajattelin käydä katselemassa KappAhlissa, olisko jotain kivaa vielä vauvoille. No ei ollut, mutta itselleni tarttui kaksi puseroa, hame ja kolmet legginsit. Sinetiksi vielä Lindexiin. Sieltä ostin kesämekon, niiden leggareiden kanssa pidettäväksi. Tulipa kerrankin tuhlattua ihan omiin vaatteisiini. Sillä tämä läski ei ole ymmärtänyt ympäriltäni vielä liikahtaa. Nauru Oli pakko ostaa isoja vaatteita, ihan suosiolla. Lenkille ei ole asiaa, ennenkuin nuo jalat antaa myöten. Kävelysauvat oottaa täpinöissään uunin kulmalla starttia. Hymy Haluja niiden ulkoiluttamiseen  olisi, mutta kykyä ei vielä ole ollut.

Ostoskeskukseen tuli sitten palomies täydessä tällingissä ja kaksi ensihoitajaa. Haistoinkin käytävällä kitkerän savunhajun. Mistä lie tuli.. Ensihoitajat ja palomies juoksentelivat ensin päättömästi ympäriinsä.       Juuri kuin poistuin kadulle ostoskeskuksesta, lähti kadunvarresta lujaa ambulanssi kaikki pillit soiden. Yllättynyt Huomisessa lehdessä varmasti lukee tapahtunut. En nimittäin missään nimessä viitsinyt mennä töllistelemään paikanpäälle. Niitä hölmöjä kun riittää varmasti muutenkin.

Jep ja päivän päätteeksi ajoin vielä Citymarkettiin, siihen suurempaan. Siellä oli muutama muukin ostoksilla ja suurimman osan ajasta tuhlasin kassajonossa seisoskeluun, joka muuten sai kipunat säkenöimään jalkaterissä.Otsan rypistys Kassajonoissa pitäisi olla juoksumatot, voisi kävellä kokoajan liikkumatta minnekään. Nauru *Ei kun sähköpostia laittamaan citymarketin johtajalle*.... hih hih hih!!